Liker du å arbeide med elevdemokrati, eller kjenner du noen som kan være kandidater?

Elevråd, illustrasjonsbilde - Klikk for stort bilde Klassetillitsvalgte er valgt og snart er det konstituering av elevråd og styre. Vil du lære mer om hvordan skolen drives og har lyst til å påvirke hva skolen skal jobbe med, må du engasjere deg til valget.

Elevrådsstyre skal fremme elevdemokratiet på skolen. Skolens ledelse har møter med elevrådet hvor vi diskuterer hva vi skal jobbe med, og om hvordan vi skal skape Norges beste skole.

Elevrådssyret for skoleåret 1819 er ikke valgt. Innen 15. september  Elevrådet 2018 er valgt, og rektor kaller alle  tillitsvalgte inn til møte, hvor det skal velges et styre.

Skoleåret 2017/18

Kamilla Samuelsen 2STC

ST VG3

Ragna Daniloff 3STB

Elevrådsstyret skal konstituere seg selv, dvs velge nestleder, sekretær og evt andre funksjoner dere ønsker. Det finnes en perm for elevrådsarbeid her på skolen som et tidligere elevråd har utarbeidet.

Elevrådsleder har ansvar for å innkalle styret til møte.

Styret disponerer elevrådskontoret.

Elevhovedverneombudet er Bjørnar Fallsen Aksberg (1TPB)

Kristoffer Hansen (2ELA) er vara.

Inger Berit Persen