Var du syk på eksamensdagen, ikke bestod eksamen eller ikke har fått bestått standpunktkarakter?

Elev bærer bøker - Klikk for stort bilde

Du må melde deg opp til ny eksamen i begynnelsen av påfølgende skoleår dersom du vil beholde retten til førstegangsvitnemål (gjelder for særskilt og utsatt eksamen) og unngå privatistavgift.

Du selv ansvarlig for å melde deg opp til eksamen påfølgende skoleår dersom du var syk på eksamensdagen, ikke bestod eksamen eller ikke har fått bestått standpunktkarakter i ett eller flere fag.

• Du skal opp til utsatt eksamen dersom du hadde gyldig forfall på eksamensdagen.
  • Du skal opp til ny eksamen dersom du ikke bestod din eleveksamen.
  • Du skal opp til særskilt eksamen dersom du ikke har bestått standpunktkarakter (fått karakteren -1- en)

Eksamene avvikles nov/des.

Hvor melder du deg opp til ny, utsatt eller særskilt eksamen?

Du leverer utfylt oppmeldingsskjema til ny, utsatt og særskilt eksamen (PDF, 107 kB) til skolen (ekspedisjonen) innen 15. september 2017.

Bjørn Gunnar Kristiansen
Studierektor SF