Språk

 

Nordområdeuka ved Alta vgs 2017

Klikk for stort bilde

Temaet 20. - 24 november er klima - i vid forstand.

Foredrag

Det blir foredrag som er innom  kropp og kulde, ekte og innbilt matvareallergi, hus for vårt klima, hekser, reiseliv og det siste i velferdsteknologi. Fredag 24. november avslutter skolen uka  med en stor workshop ledet av Roger Ingebrigtsen fra Agenda NordNorge.

Prosjektside:  norduka

 

Opptak fra sendingene  norduka

 

Hvorfor arrangerer vi Nordområdeuka?

Nordområdeuka er et dannelsesprosjekt og skal gi ungdom et utvidet perspektiv på regionen de kommer fra. Håpet er at dette skal bygge stolthet og et ønske om å bo og arbeide i nord. Nordområdeuka arrangeres hvert år i november ved Alta vidergående skole.

Svein Stamnes var, som fagrettleder for samfunnsfag, initiativtaker til den første Nordområdeuka i 2008. Det er i dag fagrettlederne i fellesskap som setter opp programmet for uka. Man forsøker å legge programmet opp slik at Nordområdeuka inneholder foredrag som til sammen kan knyttes til  de fleste fagområdene på skolen.

Hvert år legges det opp til at det skal være en liten rød tråd gjennom foredragsrekka. Tidligere år har eksempelvis entreprenørskap eller realfag hatt et hovedfokus.

Fant du det du lette etter?

Kontaktpersoner

Tine Klevstad
Studierektor SF
78 96 45 08
Pål Hemminghyth
Avdelingsleder VG3 SF, Fagutvikler engelsk
78 96 45 91
Per Bye
lektor / avdelingsleder OPUS
78 96 45 50