Vg1 Musikk dans og drama

Du som søker Vg1 musikk, dans og drama, velger allerede i søknaden din om du ønsker fordypning musikk eller drama Du som søker Vg1 musikk må huske å fylle ut tilleggsskjema for instrumentvalg.

Elevkoret på Musikk, Dans og Drama - Klikk for stort bilde

Det du lærer i første klasse skal gi deg de grunnleggende ferdighetene du trenger for å gå videre til andre og tredje klasse. Det gjelder praktisk og teoretisk kunnskap, men minst like viktig er det at du utvikler gode og positive strategier for samarbeid med lærere og medelever. Elever på musikk, dans og drama arbeider mye prosjektrettet og det aller viktigste du må lære deg på Vg1 er generelle ting som å møte presis og grundig forberedt, holde avtaler, være fleksibel og støtte opp om medelevers læring på en positiv måte.

Programfag

Du som har valgt fordypning musikk følger valgfritt programfag lytting og musikk. Har du valgt fordypning drama, følger du valgfritt programfag bevegelse og teaterensemble. Du får i tillegg en grunnleggende innføring i alle hovedområdene gjennom det felles programfaget musikk, dans, drama.

Inntak Vg2

Fullført og bestått Vg1 musikk, dans og drama gir rett til inntak Vg2 på programområdet musikk, dans og drama. Primært med samme fagfordypning som på Vg1.

Tonje Nordby
Avdelingsleder MD/MK/ID

Hva sier elevene?

Angelika Podyma
Vi har erfarne og kunnskapsrike lærere, som er flinke å veilede oss.
Simen Schjølberg
Jeg liker musikkfagene, for da lærer jeg teori som jeg ellers ikke ville lært på egenhånd.