Språk

 

Vg3 Drama Alta

 Skoleåret 2016/2017 har ikke skolen tilbud om drama vg3. 

Publisert av Laila Rasmussen. Sist endret 25.08.2016

Du begynner nå på ditt siste år på videregående skole og tar de siste skritt på veien til generell studiekompetanse. Dette skoleåret har du flere timer i programfag enn du har i fellesfag og du har flere større dramaprosjekter foran deg.

Prosjekter

Dramalever på vg3 gjennomfører flere teaterprosjekter gjennom året. Konsept og størrelse varierer, men fast post er en produksjon i tradisjonelt fortellerteater. Forestillinger spilles på ulike arenaer, både ute- og innendørs. Elever på Vg3 drama har sentrale roller, både scenisk og i teknisk produksjon, når Alta videregående skole har ansvar for åpningsforestillingen under Borealis vinterfestival.

Valgfritt programfag

Også på Vg3 skal du ha et valgfritt programfag. Du bør velge faget teaterproduksjon fordypning2 fra programområdet drama, men du kan ta et valgfritt programfag fra et av de andre studieforberedende programområdene hvis du heller ønsker det.

Fremmedspråk

Det gjelder spesielle regler for deg som ikke har hatt fremmedspråk på ungdomstrinnet.

Hvis du ikke hadde fremmedspråk på ungdomsskolen, må du ta ett år ekstra med fremmedspråk på videregående. Du kan da ikke følge undervisning i valgfritt programfag.

Eksamen

Du må avlegge 4 eksamener for å få godkjent vitnemål. Det er obligatorisk eksamen i faget teaterproduksjon 2.

 

 

Fant du det du lette etter?

Kontaktpersoner

78 96 47 41
Tonje Nordby
Avdelingsleder MD/MK/ID
78 96 46 82