Opus-Alta er kurs- og utviklingsavdelingen ved Alta videregående skole

Elever i glassgata - Klikk for stort bildeElever i glassgata Kamila Kubiak Opus-Alta arrangerer ulike kurs på oppdrag av det offentlige, næringslivet og privatpersoner. Vi administrerer også utviklingsprosjekter og formidler nettundervisning til steder utenfor Alta.
Opus Alta tilbyr skreddersøm av kurs: Skolen har ca. 200 ansatte med høy kompetanse på mange ulike felt. Kontakt oss om ditt opplæringsbehov!

Kurs som går regelmessig:

• Generell studiekompetanse for voksne på kveldstid.

• Kurs for voksne som skal ta fagbrev som praksiskandidat i
    •  Helsearbeiderfaget
    •  Barne- og ungdomsarbeiderfaget
    •  Yrkessjåførfaget
    •  Renholdsoperatørfaget
  • Fallsikringskurs

For mer informasjon om voksenopplæring: www.ffk.no/vo

Generell studiekompetanse for voksne på kveldstid skoleåret 2019 - 2020.

Årets kurs starter 2.september kl. 18.00 – oppmøte ved ny hovedinngang Alta vgs. Der og da kan du melde deg på i de fagene du trenger.

Opus-Alta arrangerer hvert år et kveldskurs for voksne som ønsker å få generell studiekompetanse.

Kurset er åpent for alle. Interesserte kan kontakte avdelingsleder Per Bye på tlf. 78964868 eller per.bye@ffk.no.

Alle som ønsker å skaffe seg generell studiekompetanse bør sette seg inn i kravene knyttet til kvalifisering til høyre utdanning etter 23/5 –regelen. Den går i korthet ut på følgende:

Det året du søker om opptak må du:

1. - fylle 23 år eller mer.

2.  - ha fullført og bestått alle de seks studiekompetansefagene.

3.  - kunne dokumentere minst 5 års arbeidspraksis og/eller utdanning.