Service og samferdsel

Kan du tenke deg å jobbe med kundebehandling? Ønsker du å være bedriftens ansikt utad? Da kan service og samferdsel være noe for deg.

Kunnskap om service innen tjenesteleveranse og handel gjennom kunnskap om medmenneskelige forhold og respekt for ulike tradisjoner, kulturer og etiske normer.

Service og samferdselelev ved hurtigruten - Klikk for stort bilde Service og samferdsel

Utdanningsprogrammet fører fram til yrker i et bredt spekter av servicebransjer, fra salg til reiseliv og transport. Utadvendthet, kreativitet, respekt og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner er egenskaper som vektlegges og utvikles.

Ungdomsbedrift

Benyttes som opplæringsmetode gjennom hele skoleåret, for å knytte teori og praksis sammen. Det arbeides tverrfaglig med fokus på bedriftsetableringens ulike faser – planlegging, drift, regnskap og avslutning.

Reiseliv

Studiet preges av praktisk tilnærming til yrket. Det legges vekt på å være ute å oppleve/prøve reiselivsprodukter gjennom bedriftsbesøk.

Studiet preges av praktisk tilnærming til yrket. Det legges vekt på å være ute i praktiske situasjoner. Elevene får tilbud om opplæring i bedrift deler av studieåret

Bjørn Inge Andreassen
Avdelingsleder YF-1