Publisert 06.06.2019
Kontortjenester IT

Klagefrist for standpunktkarakter er 10 dager fra de er gjort offentlig og tilgjengelig for elevene. Elevene finner disse i skolearena/hypernet.

Publisert 01.06.2019
Student med sekk og bøker

Alle elever må huske å levere lærebøker og kalkulator! Elevskap skal tømmes før 17. juni.
Alle som slutter, må selv om PC frikjøpes, levere PC inn før skoleslutt pga reinnstallering, garantiavtaler og utbedring av feil.

Publisert 28.05.2019

Biologilærer Petter Nilsen har lenge jobbet for at skolen skal få sitt eget drivhus. Endelig blomstrer det rundt han!

Publisert 13.05.2019
Illustrasjonsbilde av tastaturet og skjerm til en bærbar datamaskin.

Finnmark fylkeskommune tilbyr nettbasert videregående opplæring innen enkelte fag.

Publisert 22.05.2019

Yrkesfagelever som har karakteren «1» i engelsk, matematikk eller naturfag får en ny sjanse gjennom sommerskoler i Finnmark. Interesserte må ta kontakt med de videregående skolene snarest. Kursene er også for lærlinger som har strøket (IV eller 1) i ett eller flere fag.

Publisert 20.05.2019

Skolen tilbyr leksehjelp i matematikk for alle som ønsker å repetere, øve til prøve/eksamen eller rett og slett bli bedre i faget.

Publisert 30.04.2019

Forfatter og lærer ved Alta videregående skole, Karen Anne Buljo, er nominert til Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris 2019 for diktboka Šiellaspeajal (Ikonene i speilet).

Publisert 19.03.2019

Tiltak med radonbrønner i J og K fløy gjennomføres nå i vår og er forventet ferdigstilt medio mai.

Publisert 19.03.2019