"I bagasjen - historier vi deler" - et DKS-prosjekt i regi av Alta museum

Prosjektet fullføres med  en boklansering av "Erindringer III" på Alta museum 17. desember.  I boken er det samlet elevenes tekster og bilder basert på fortellinger fra krigen.

Hva kan en gjenstand som overlevde krigen fortelle oss om historien? Gjennom intervjuer med familie og bekjente har elevene fått overlevert fortellinger som de videreformidler i sin egen tekst.

I høst har elever fra 3sta, 2mka, 2ifa og 3påa jobbet med dette prosjektet i fagene norsk, historie, samfunnsfag og for noen, også i mediefaget. Prosjektet er et tilbud gjennom Den kulturelle skolesekken i Finnmark

Alle er velkommen til en hyggelig og spennende historiekveld. Lanseringen feires med historier fra boka, musikk med mer.
Alta Museum 17. desember kl 19.00. Enkel servering.

Frøydis Totland
Bibliotekleder