Infomøte om høyere studier i utlandet

page-logo-gostudy - Klikk for stort bildepage-logo-gostudy

28. november kommer GoStudy og ICMS til Alta for å avholde infomøte om mulighetene du har for å starte din høyere utdanning i utlandet.

Målgruppe

Dette blir spesielt for deg som tenker på å reise for å oppleve verden. Kombinert med muligheten for å studere samtidig.

Studiemuligheter

Det er ikke så vanskelig å få til som mange tror. Med GoStudy og ICMS kan du starte med et semester og så bestemme deg for om du vil forsette med et til semester eller ta hele bachelorgraden din i utlandet.

Studielån

Alle studiene er støttet av Lånekassen så lenge du har generell studiekompetanse.

Om ICMS

ICMS er en velrenommert skole internasjonalt og vinner stadig vekk priser for sine akademiske programmer. ICMS er spesialist på utdanning innen markedsføring, ledelse, økonomi... med mye mer.

I tillegg vil GoStudy stille med sin egen representant så du kan få informasjon også om personlig trener studiet, ex.phil og ex.fac, idrett og spansk både på Bali, Sydney, Mexico og på Cuba.

Infomøte er selvfølgelig helt uforpliktende. Vil du ha mer info besøk våre nettsider: www.gostudy.no

Gjør som tusenvis av studenter før deg:
Reis og Studér