Kick off for årets Borealis 2019 snø og is park

Klikk for stort bilde

Elever fra byggfag, transportfag, design-og håndverksfag fra Alta vgs; lærere plus «frivillige» andre ble samlet.

Årets tema

Laila Kolostyak, kunstnerisk leder orienterte om årets prosjekt med tema «E L V A» , kultursjef Tor Helge Moen redegjorde bla. for samarbeidet mellom Alta kommune og Alta videregående skole. Kristian Johnsen, leder i Alta historielag, fortalte om stedsnavn i tilknytning til elvas historie.

Skolens deltakere

Fra skolen deltar i år 4 ulike klasser herunder restaurant og matfag som skal levere daglig varm lunsj til alle utearbeidere i arbeidsperioden med Borealis. Vi er så heldige å få låne Nordlyskatedralen til varmestue, i år som i fjor. Dette er et ganske unikt prosjekt i landssammenheng, på tvers av klasser og linjer, og med så mange forskjellige aktører og deltagere, profesjonelle og amatører som til sammen gjør prosjektet mulig å gjennomføre; til stor glede for hele Altas befolkning.

Takk til kantina som hadde laget  oss deilig sjokoladekake, saft og kaffe, og takk til Bjørn Ivar som hjalp oss med teknikken. Da er vi i gang igjen med årets snø og ispark….

Bilder fra produksjon 2018

Mari Bottolfsen