Påmelding til sommerskole - Alta vgs - 2019

Klikk for stort bilde

Yrkesfagelever som har karakteren «1» i engelsk, matematikk eller naturfag får en ny sjanse gjennom sommerskoler i Finnmark. Interesserte må ta kontakt med de videregående skolene snarest. Kursene er også for lærlinger som har strøket (IV eller 1) i ett eller flere fag.

Gratis

Sommerskolen er gratis for elever og lærlinger. Sparebank1 Nord-stiftelsen har gitt Finnmark fylkeskommune midler til tiltaket. Vi serverer også gratis lunsj alle dagene i skolens kantine.

Tidspunkt:

Sommerskolen ved Alta vgs starter mandag 17. juni kl. 0830. Oppmøte i glassgata utenfor kantina. Avsluttes med eksamen torsdag 27. og fredag 28. juni.

Påmelding

Frist for påmelding er fredag 14. juni kl. 12.00.

Matematikk

Kurset er for deg som i år har karakteren «1» i standpunkt eller på eksamen på yrkesfag vg1. Tidligere elever og lærlinger med IV i faget kan også delta. Kurset er eksamensrettet og avsluttes med gratis skriftlig eller muntlig eksamen. Mål for kurset er at du skal bli i stand til å bestå hovedmålene i faget.

Naturfag

Kurset er for deg som har karakteren «1» i standpunkt eller eksamen i naturfag på yrkesfag. Tidligere elever og lærlinger med IV i faget kan også delta. Du får gå opp til muntlig/praktisk eksamen på slutten av kurset. Du får undervisning i de viktigste hovedmålene du har hatt i faget samt praktiske øvelser.

Engelsk

Kurset er for deg som har 1 standpunkt i engelsk etter vg2 på yrkesfag inneværende år. Tidligere elever og lærlinger med IV i faget kan også delta. Du får undervisning i de viktigste læreplanmålene slik at du kan være i stand til å bestå en muntlig eksamen i faget.

For mer informasjon, ta kontakt med:

• Din faglærer i matematikk/naturfag
• Din kontaktlærer