Service og samferdsel har besøk av elever og studenter fra Murmansk

Klikk for stort bildeElevene ved Salg og service viste de besøkende skolen vår og restaurant og matfag serverte eplekake og te.

Besøk fra Murmansk

Service og samferdsel har i dag hatt besøk av 37 elever og studenter fra Murmansk.

Vi har deltatt i  prosjektet i 10 år og bruker dette som en del av FYR samarbeid. Elevene våre fortalte på engelsk om sine ungdomsbedrifter og erfaring med å jobbe med med bedriften. I tillegg  har vertskapsrollen sterkt fokus, hvor elevene ved Salg og service viste de besøkende skolen vår og restaurant og matfag serverte eplekake og te . Våre gjester presenterte sin by og sitt skolesystem.

Nå ønsker våre elever å jobbe for om vi kan få til en utveksling så vi kan få til et gjenbesøk i Russland.

Bilder fra besøket