Musikk og drama elever er klar for utdeling av Ungdommens kritikerpris 2018

Klikk for stort bilde

Juryklasse fra Alta videregående drar til Oslo 14. mars for å dele ut pris til vinner av Ungdommens kritikerpris. De har lest, diskutert og anmeldt 8 bøker og er nå klar for å kåre en vinner sammen med de 6 andre juryklassene.

"Innerst i en fjord, langt mot nord, finner du Nordlysbyen Alta. Her har vi både Nordlyskatedralen, nordlysobservatoriet og masse nordlys. Vi har også den fantastiske Alta Videregående Skole, og blant de 1000 elevene som går der finner du oss. Vi er 25 kreative og samfunnsengasjerte elever fra hele Finnmark som går på VG2 Musikk og Drama. Vi har et bredt spekter av hobbyer og interesser, fra å skrive bøker til å trene taekwon-do, men alle har et godt forhold til både musikk og drama.

Slik presenterer elevene fra vg2 musikk og drama seg på hjemmesidene til Foreningen!les som organiserer Ungdommens kritikerpris.

Her er bilder fra sosial lesesamling på skolen:

Klikk for stort bilde

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Frøydis Totland
Bibliotekleder